Våra nya favoritkuddar till våren

Vi är så glada att kunna meddela att alla vårens nya kuddar finns i lager! Vårt exklusiva urval av prydnadskuddar kan med lätthet mixas och matchas med varandra. Blanda gärna olika material, mönster och färger för en eklektisk och modern känsla. Våra kuddfodral finns i två storlekar, 50×50 samt 40×60 cm.

Våra nya favoritkuddar till våren

Mönster & jordnära toner

Mönster, och gärna i lager på lager syns allt mer ute i både designbutiker såväl som hem, och vi älskar det. Den stora trenden innefattar klassiska mönster i dova och jordnära toner. Tillsammans med den glansiga finishen adderar Dusty Silk Pillow och Porcelain Leopard Pillow lite extra elegans där hemma.

Våra nya favoritkuddar till våren

Rich Blues & Mellow Yellow

Trött på vintermörkret? Våga byta ut dina neutrala nyanser där hemma mot varma färger och juvelliknande toner. Vår Sky Drop Pillow går i den perfekta mixen av safir- och topas-nyanser. Är citrin din favoritädelsten? Ingen fara! Vår Yellow Dot Pillow och Yellow Arrow Pillow blir den perfekta färgklicken både i hemmet och på kontoret den här våren.

Våra nya favoritkuddar till våren

Hittade du ingen ny favorit? Se alla våra nya kuddar här.