Välkomna till Ruth & Joannas nya blogg!

Hej och välkomna till vår nya hemsida samt blogg! Vi är så glada över att äntligen ha öppnat upp vår webshop där ni kan ta del av hela vårt sortiment. Vidare ser vi mycket fram emot denna blogg och här vi kommer vi att dela med av våra tips och tankar kring allt som har med inredning att göra. Det kan handla om allt från trender till olika teman samt tips kring hotell och restauranger där just inredningen sticker ut lite extra. Sen kommer ni självklart även få följa med oss i vardagen när vi är på diverse inredningsuppdrag, photoshoots, mässor eller andra roliga aktiviteter.

Det vore roligt att få höra från er vad ni är intresserad av att läsa om så om ni har några önskemål skulle vi bli mer än glada om ni vill maila in dom till info@ruthjoanna.com

Vi ses!

Kramar

Susanne & Emily