Runda speglar

Väggspeglar är inte bara snyggt utan skapar också djup i ett rum. Runda speglar ger ett mjukt och välkomnande intryck och därför tycker vi att varje hem borde ha minst en rund spegel. Vi är särskilt förtjusta i diskreta speglar utan för mycket krusiduller, det räcker med endast en tunn metallram enligt oss. Vill man göra ett extra statement ska man välja en spegel som är generös i sin diameter, minst 120 cm. Men vill man ha en spegel ovanför exempelvis ett konsolbord kan man dock välja en spegel som är ca 100 cm i diameter. Nedan finner ni några inspirerande bilder på inredning med inslag av just runda speglar.

Runda speglar
Runda speglar
Runda speglar
Runda speglar

I vårt utbud har vi speglar i olika form och mått och när det kommer till just runda speglar har vi måtten 60 cm, 100 cm och 130 cm. Alla speglar har en diskret och exklusiv metallram runt sig och den går att få med finish i polerad mässing, krom eller svart krom.