Mercer Collection

Tidigare i år lanserade vi en ny kollektion som vi har jobbat med det senaste året och som vi är otroligt stolta över; Mercer-kollektionen. Efter att länge ha haft ett gott öga till trä som material i allmänhet och valnöt i synnerhet ville vi skapa funktionella och vackra förvaringsmöbler som ger en lyxig och cool känsla med just betoning på detta vackra träslag. Vi valde att kombinera sideboardet och skåpet med svartbetsad ek och handtag i polerad mässing för en extra intressant look. Det finns många användningsområden för dessa och Mercer Cabinet är bland annat perfekt att ha som barskåp!

I Mercer kollektionen ingår även ett valnötsbord och detta kvadratiska soffbord har exklusiva mässingsinlägg som är lagda i ett snyggt och tufft mönster. Med detta soffbord kommer ditt vardagsrum verkligen att sticka ut och du kommer bli garanterat ensam om att ha något i den stilen.

Mercer Collection
Mercer Collection
Mercer Collection
Mercer Collection
Mercer Collection
Mercer Collection

Ni hittar kollektionen nedan!