Hemnet bilder

Som många andra älskar vi att kolla Hemnet every now and then och vi blir alltid lika glada över att komma över vackra och inspirerande hem som pryds av våra produkter. Att se hur våra kunder väljer att inreda sina hem med just våra möbler är guld. Vi höll på att tappa andan när vi för några dagar sedan snubblade över dessa bilder på vårt populära och stilrena mässingsbord Big Square Table. Soffbordet passar verkligen som handen i handsken till de vackra blå sammetsfåtöljerna och den beiga soffan och gardinerna som går från golv till tak. 10 av 10 helt enkelt.

Hemnet bilder
Hemnet bilder
Hemnet bilder
Hemnet bilder
Hemnet bilder
I sovrummet hade även denna kund valt att använda sidobordet Layer Table som sängbord vilket inte är en dum idé alls, eller hur? 
Bilderna är tagna från Vision Mäkleri.
Hemnet bilder