Delano Collection

Den andra kollektionen som vi just har lanserat är Delano kollektionen vilken består av två sidobord, två soffbord och en dagbädd. Borden har en fantastisk mix av valnöt, marmor och mässing. Det bästa av tre världar! Designen är stilren och ger ett minimalistiskt coolt intryck samtidigt som den får ett rum att skina extra mycket.

Dagbädden med underrede i borstad mässing passar perfekt i ett sovrum vid sängens kortsida eller vid en soffgrupp. De runda kuddarna är fastsydda i själva dynan men dagbädden pryds även av en kvadratisk kudde som fungerar som extra stöd samt höjer hela upplevelsen av denna möbel. Dagbädden går att få i flera färger i sammet men och i ett tyg med en mix av bomull och linne.

Delano Collection
Delano Collection
Delano Collection
Delano Collection
Delano Collection
Delano Collection
Delano Collection

Nedan finner du samtliga produkter i vår Delano kollektion..